#feature {background-image: url(../resources/fototwee.jpg);}
Pasted Graphic 2
toepssingen_gelcapsules immun-plus-gelcapsules
Immun Plus Formula Zhenhua
Immun Plus Formula ZhenHua is een dieetsupplement voor bijzondere medische doeleinden (evenwichtig dieet). Het bevat uitsluitend bijzondere sojabonen. De werkzame stof ontstaat door fermentatie van sojabonen met gebruikmaking van speciale bacteriën. Immun Plus Formula ZhenHua bevat dankzij het gepatenteerde fermentatieproces een geconcentreerd gehalte aan omega-3 vetzuren, aminozuren, microvoedingsstoffen en Vitaminen. Daarom is Immun Plus Formula ZhenHua met name geschikt voor de bijzondere behoefte aan voedingsstoffen van personen met een verstoorde proteïneabsorptie.
toe_cntimage
Ter ondersteuning van uw immuniteitsysteem: Immun Plus Formula ZhenHua biedt voedingscomponenten die in onze dagelijkse voeding ontbreken. Dagelijks 1 capsule innemen met een glas water ondersteunt het behoud van een goede gezondheid. Immun Plus verbetert uw immuunsysteem en orgaanfuncties. En zorgt voor een mooiere huid en sneller groeiende nagels. U voelt zich zowel lichamelijk als geestelijk fit en energiek.
Bij ziekte
Bij een intensieve kuur biedt Immun Plus een goede ondersteuning aan mensen die ziek zijn en/of een chemokuur ondergaan. Verschillende oncologen raden hun patienten daarom Immun Plus aan.
Een intensieve kuur bestaat uit een dagelijkse dosis van 10 gelcapsules in te nemen met water na elke maaltijd. Doseervoorbeeld: 's-morgens 4 capsules, 's-middags 3 capsules, 's-avonds 3 capsules..
Belangrijke aanwijzingen
Immun Plus Formula ZhenHua is een aanvullend, evenwichtig dieet. Het product niet als enige voedingsbron gebruiken. Alleen onder medisch toezicht gebruiken. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Niet innemen bij het gebruik van stollingsremmende geneesmiddelen. Koel en droog bewaren. Allergie aanwijzing: Niet gebruiken bij bestaande allergie tegen sojaproteïnen en sojaproteïne-intolerantie.

Bevordering van het afweersysteem
gesh_cntimage
Dit product is een dieetsupplement voor bijzondere medische doeleinden (evenwichtig dieet). Het bevat uitsluitend bijzondere sojabonen. De werkzame stof ontstaat door fermentatie van sojabonen met gebruikmaking van speciale bacteriën. Immun Plus Formula ZhenHua bevat dankzij het gepatenteerde fermentatieproces een geconcentreerd gehalte aan omega-3 vetzuren, aminozuren, microvoedingsstoffen en Vitaminen. Daarom is Immun Plus Formula ZhenHua met name geschikt voor de bijzondere behoefte aan voedingsstoffen van personen met een verstoorde proteïneabsorptie.


SAMENVATTING

Naast de vloeibare vorm (Haelan 951) is Immun Plus nu ook verkrijgbaar in capsulevorm:

Immun Plus™® Formula ZhenHua


* Versterkt het weerstandsvermogen
* Maagsapresistent, oplosbaar in de dunne darm
* Smaakneutraal door capsulevorm

Immun Plus™® Formula ZhenHua biedt een gezonde en natuurlijke ondersteuning voor het immuunsysteem.

Immun Plus Formula ZhenHua is een dieetsupplement voor bijzondere medische doeleinden (evenwichtig dieet). Het bevat uitsluitend bijzondere sojabonen. De werkzame stof ontstaat door fermentatie van sojabonen met gebruikmaking van speciale bacteriën. Immun Plus Formula ZhenHua bevat dankzij het gepatenteerde fermentatieproces een geconcentreerd gehalte aan omega-3 vetzuren, aminozuren, microvoedingsstoffen en Vitaminen. Daarom is Immun Plus Formula ZhenHua met name geschikt voor de bijzondere behoefte aan voedingsstoffen van personen met een verstoorde proteïneabsorptie.

Ter ondersteuning van uw immuniteitsysteem:
Immun Plus Formula ZhenHua biedt voedingscomponenten die in onze dagelijkse voeding ontbreken.
Immun Plus verbetert uw immuunsysteem en orgaanfuncties. En zorgt voor een mooiere huid en sneller groeiende nagels. U voelt zich zowel lichamelijk als geestelijk fit en energiek.

Dosering bij preventief gebruik:
Dagelijks 1 capsule innemen met een glas water voor het ontbijt ondersteunt het behoud van een goede gezondheid.

Bij ziekte
Bij een intensieve kuur biedt Immun Plus Formula ZhenHua een goede ondersteuning aan mensen die ziek zijn en/of een chemokuur ondergaan. Verschillende oncologen raden hun patiënten daarom Immun Plus aan.

Dosering intensieve kuur:
Een intensieve kuur bestaat uit een dagelijkse dosis van 10 gelcapsules in te nemen met water na elke maaltijd. Doseervoorbeeld: 's-morgens 4 capsules, 's-middags 3 capsules, 's-avonds 3 capsules.

Belangrijke aanwijzingen:
Immun Plus Formula ZhenHua is een aanvullend, evenwichtig dieet. Het product niet als enige voedingsbron gebruiken. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Niet innemen bij het gebruik van stollingsremmende geneesmiddelen. Koel en droog bewaren. Allergieaanwijzing: Niet gebruiken bij bestaande allergie tegen sojaproteïnen en sojaproteïne-intolerantie.^^^^^^^^^^^^^
PraëCell ®

23wt26aq
PraëCell beschermt de cellen tegen beschadiging door oxidatie en draagt bij tot een normale celdeling. De bestanddelen van Praëcell hebben anti-oxidatieve eigenschappen en zijn belangrijk voor de normale celfunctie.

 • Versterkt het immuunsysteem.
 • Verhoogt de vitaliteit.
 • Houdt het hart gezond.
 • Krachtige anti-aging -werking.
PraëCell staat garant voor een optimale preventie tegen talrijke aandoeningen.
Een cel- en immuunsysteem dat goed functioneert, is het enige wat men nodig heeft om op hoge leeftijd  gezond en vitaal te zijn.
Aanbevolen dagdosis
1-2 capsules per dag in zijn geheel met voldoende water doorslikken.
Belangrijke richtlijnen
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een afwisselende voeding.
 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
 • Dit product bevat speciaal “gefermenteerde” soja voor een optimale biobeschikbaarheid.
 • Allergie: Mag niet worden ingenomen bij een bekende allergie voor soja-eiwitten en bij soja-intolerantie. 
Voedingswaarden en aanbevolen inname
Voedingswaarden
2 capsules
%ADH*
Energie
71kJ/17kcal
 
Eiwitten
2,2 g
 
Koolhydraten
0,5 g
 
Vetten
0 g
 
Acerolaextract
waarvan vitamine C
730 mg
180 mg
225%
Glucaan (beta 1,3/1,6)
280 mg
 
Sojaextract gefermenteerd
waarvan isoflavonen ω
waarvan vitamine K 2 ω
120 mg
25 mg
90 μg
120%
Zink
10 mg
100%
Selenium (selenomethionine)
55 μg
100%
Vitamin D3 (cholecalciferol)
7,5 μg
150%
L-asparaginezuuräure
16 mg
142 mg
*ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid // ω in onveranderdenatuurlijke vorm.
Informatie
Voor meer informatie: download hier de brochure.
We consumeren voldoende (soms zelfs te veel) eiwitten en calorieën . Toch hebben veel mensen vaak te weinig microvoedingsstoffen (vitamines, spoorelementen, mineralen)  zoals blijkt uit recente wetenschappelijke studies. Dat betekent “overtollige energie” en toch een “tekort” aan voedingsstoffen.
Enkele redenen hiervoor zijn:
 • Zware druk in het beroeps- of privéleven , intensieve sportbeoefening
 • Tijdsgebrek, waardoor men vaak zijn toevlucht neemt tot fastfood en kant-en-klaarmaaltijden. Dit ten koste van het eten van voldoende  fruit en groenten en het bereiden van verse, evenwichtige maaltijden.
 • Chronische ziekten, die alsmaar toenemen, waardoor een gebrek aan microvoedingsstoffen ontstaat.
 • Verminderde opname van nutriënten uit de voeding bij veroudering
 • Onvoldoende opname van voedingsstoffen te wijten aan het  hoog gehalte van zware metalen in de grond, waardoor de planten niet langer voldoende voedingsstoffen opnemen. Dit resulteert in een lager percentage voedingsstoffen in fruit en groenten. 
 
Ontwikkeld in Zwitserland, geproduceerd in Duitsland Distributie: CH: System Biologie AG, CH-8832 Wollerau EU: Siniq Ltd., Douglas, IOM-UK 

Haelan 951 - TA-65 Telmerase - Telomeren -for ever young- anti-aging -InflaGene ~ Stem Code ~AT-90 ~The Fountain of Youth Pill - Life Extension ~ MaxLifeSolution ~ RevGenetics